Cultuurbus

De Cultuurbus is  voor de actieve senioren, dames en heren, die met elkaar een gezellige dag uit of avondvoorstelling in het theater willen beleven, zonder zorgen over het vervoer. U ontmoet nieuwe mensen, die net als u van cultuur houden of juist cultuur gaan waarderen

Theaterbezoek

In juli wordt het programma/ inschrijfformulier van zo’n 8 voorstellingen voor het theaterseizoen 2018/2019 bekend gemaakt, welke is af te halen op de locaties van Welzijn Lansingerland. U gaat gezamenlijk met één bus naar het Stadstheater te Zoetermeer, waarvoor 3 opstappunten zijn: Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

Excursies

Bij deze georganiseerde excursies gaat u met openbaar vervoer (voor eigen rekening) en soms met een “eigen” bus en bezoekt bv. een museum (voor eigen rekening) of maakt olv. een gids een stadswandeling. Als het mogelijk is wordt er gezamenlijk geluncht. De aankondiging en wijze van aanmelding van deze uitstapjes worden altijd vermeld in de Heraut.Met de LansingerlandActiefpas ontvangt u 25% korting op de deelnemerskosten.


Meer informatie: 010 522 55 45

folder cultuurbus 2018-2019.pdf

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk is, de plaatsen zijn allemaal al gereserveerd.

Cultuurbus