Alzheimer cafe

Alzheimer Café Lansingerland

Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen die te maken hebben met dementie. Elke 2e woensdag van de maand wordt een bijeenkomst georganiseerd over relevante thema’s.

I.v.m. coronamaatregelen zullen deze bijeenkomsten tot nader bericht digitaal plaatsvinden.

Woensdag 11 november 2020 online bijeenkomst van 19:30 – 20:45 uur

Thema: Gedragsverandering bij dementie

Dementie veroorzaakt veranderingen in gedrag die niet altijd te begrijpen zijn. Dat is soms moeilijk voor de betrokkene zelf, voor partner, kinderen of familie. Vanavond is een expert van GGZ te gast die zal vertellen waardoor gedragsveranderingen ontstaan. Ook krijgt u tips en adviezen over hoe je het best kunt omgaan met gedragsveranderingen bij dementie.

Tijdens deze live online bijeenkomst is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Mocht u nog geen ervaring hebben met digitale bijeenkomsten via Teams, dan adviseren we u op 15-20 minuten voor aanvang alvast in te loggen. De bijeenkomst zal opgenomen worden en kan ook op een later tijdstip bekeken worden.

Link naar de bijeenkomst is te vinden op www.alzheimer-nederland.nl/regios/delft-westland-oostland

Mocht u vooraf nog vragen hebben of de link per email willen ontvangen, neem dan contact op met Welzijn Lansingerland, Annemiek Wensing (AW@swsl.nl of tijdens kantooruren 010-5225545).


Alzheimer Café Lansingerland  is een initiatief van Alzheimer Nederland afdeling Delft-Westland-Oostland, Welzijn Lansingerland - Steunpunt Mantelzorg, Vierstroom - Coördinatiepunt Zorg, GGZ Delfland en Laurens