Bijeenkomsten

GRIP & GLANS
een cursus voor 50-PLUSSERS en MANTELZORGERS
Als je ouder wordt, of als je intensief voor iemand zorgt verandert je situatie. Je kan behoefte krijgen aan nieuwe manieren om grip te houden op je leven en om je leven meer glans te geven. Met de cursus GRIP&GLANS bieden we nieuwe mogelijkheden om je tijd prettiger in te vullen en leren we vaardigheden om zelf actief bij te dragen aan de glans van je eigen leven.

Bekijk de flyer hieronder voor meer informatie.

Bikkel LabHeb jij ook een bijzondere vader, moeder, broer of zus? Dan ben je niet de enige; 1 op de 4 kinderen heeft een familielid die extra zorg of begeleiding nodig heeft. Hou je vaak rekening met diegene, help je veel mee in huis, zorg je voor iemand of maak je je vaak zorgen? Dan is Bikkel Lab iets voor jou!

Bekijk de flyers hieronder voor meer informatie.

  Workshop Cognitieve fitnessIn deze workshop gaat het over de beginselen van cognitieve fitness. 

Wat kan je doen om cognitief actief te blijven. In deze uitdagende workshop doen we oefeningen om stress klachten te verminderen en oefeningen om cognitief actief te worden. Dat heeft een positief effect op onze cognitieve vaardigheden. En dat dit ook heel leuk kan zijn zult u ervaren in deze workshop.

Wanneer: 25 november 2020
Tijd: 10.00 uur — 12.00 uur
Locatie: Ontmoet, Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek
Trainer: Isabel den Engelsman, Preventie beleidsmedewerker Doel Delfland

Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Aanmelden uiterlijk voor 13 november via mailadres mantelzorg@swsl.nl of telefonisch op 010-5225545. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt. Aanmelden is daarom nodig. We volgen op locatie de RIVM richtlijnen.