Bericht van het bestuur

Nieuws

Mindfulness 20 september20 september Mantelzorg
Alzheimercafe weer open8 september Mantelzorg
Spreekuren Ouderenadvies weer van start2 juli Ondersteuning
29 april 2021

Ter kennisgeving

Per 1 augustus 2021 vertrekt Margriet Keizerwaard als directeur bij de Stichting Welzijn Lansingerland (WLL). Het bestuur spreekt zijn waardering uit voor de inspanningen die Margriet heeft geleverd en de resultaten die zijn bereikt in een voor de medewerkers en vrijwilligers moeilijke periode. Deze periode met de Corona-maatregelen trof daarnaast iedereen in de samenleving, in het bijzonder de kwetsbare cliënten van WLL. Al met al een hele uitdaging, die veel veerkracht vroeg van Margriet, de medewerkers en vrijwilligers.

In de afgelopen maanden hebben Margriet en het bestuur nadrukkelijk stilgestaan bij de toekomst van WLL. Hierover hebben Margriet en het bestuur uitgebreide en intensieve gesprekken gevoerd. Helaas is er geen overeenstemming bereikt.

In overleg tussen bestuur en Margriet legt zij haar functie per 1 mei neer. Wij wensen haar het allerbeste voor de toekomst. In samenspraak met het bestuur zorgt zij voor een goede overdracht. Het bestuur gaat per direct op zoek naar een nieuwe directeur. Het personeel van WLL wordt hierbij nauw betrokken. In afwachting van de aanstelling van de nieuwe directeur wordt de aansturing van de organisatie belegd bij twee bestuursleden, de heren Bart Jan van Miltenburg en Arend de Jong. De dagelijkse werkzaamheden binnen de organisatie worden gecoördineerd door  Tamara  Bruinsma en  zij fungeert als aanspreekpunt voor de medewerkers. 

Bestuur Stichting Welzijn Lansingerland

Wilhelminastraat 1a

2661 ET Bergschenhoek

 

Terug


Meer nieuws
Mindfulness 20 september20 september Mantelzorg
Alzheimercafe weer open8 september Mantelzorg