Ouderenadvies

“ALLES IS BESPREEKBAAR EN ER IS EIGENLIJK ALTIJD WEL EEN OPLOSSING.”

Wat kunnen wij voor u doen?
Wij bieden ondersteuning op het gebied van wonen, zorg, welzijn en/of financiën. Wij streven ernaar dat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Uit ervaring weten wij dat de behoefte hieraan groot is maar om dit te kunnen realiseren is er vaak extra ondersteuning nodig. Wij hebben ervaren adviseurs die u hierbij kunnen helpen. Uw vragen komen binnen bij het eerste aanspreekpunt en hierna wordt de ondersteuning afgestemd op uw individuele behoefte en ondersteuningsvraag.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd en gehoord voelt. Daarom krijgt u een vaste ondersteuner van Welzijn Lansingerland die bij u aan huis komt. Door het contact met een vaste ondersteuner bouwt u gezamenlijk een vertrouwensband op en plukt u de vruchten van de kennis die de ondersteuner heeft in uw persoonlijke situatie.

Hoe kunt u met ons in contact komen?
U kunt ons bellen op T. 010- 5225545 of een e-mail sturen naar info@swsl.nl.

Bent u mantelzorger?

Mantelzorgers, zoals u, geven graag zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen. Wanneer u onbetaald, intensief zorgt voor bijvoorbeeld  een gehandicapt kind, voor een dementerende partner of een chronisch zieke moeder, bent u mantelzorger. U doet dit uit liefde en uit vanzelfsprekendheid. Hierdoor herkennen veel mensen zich niet als mantelzorger.

We kennen een aantal mantelzorgers, maar er zijn ook veel “onzichtbare” mantelzorgers. Welzijn Lansingerland en de Gemeente Lansingerland  zijn op zoek naar alle mantelzorgers, zodat wij u kunnen ondersteunen daar waar nodig en een blijk van waardering kunnen geven.

Aanmelden kan door hier te klikken. 

Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 010-522 55 45

Als u zich aanmeldt zit er geen verplichting aan vast.