Boodschappendienst

"HET IS FIJN DAT IEMAND JE EVEN KAN HELPEN ALS DAT NODIG IS."

Wat kunnen wij voor u doen?

Boodschappen doen voor U.

Bent u (tijdelijk) niet mobiel genoeg om zelf uw boodschappen te doen? Voor senioren en mensen met een beperking uit de gemeente Lansingerland biedt de boodschappendienst ondersteuning. Een vaste vrijwilliger van de boodschappendienst haalt het boodschappenlijstje en een voorschotbedrag bij u op, doet de boodschappen en bezorgt ze bij u thuis. Als het nodig is worden de boodschappen ook ingeruimd. Na afloop ontvangt u een betaalbewijs en eventueel wisselgeld. De vrijwilliger blijft als u dat wilt ook voor een kop koffie en een gezellig moment. Dat spreekt u samen af.
De dienst kan zowel eenmalig of op een vast moment ingeschakeld worden.

Boodschappen doen met U.
Wilt u graag samen met een vaste vrijwilliger boodschappen doen,  dan hebben wij daar een beperkt aantal vrijwilligers voor.

Wat kunt u van ons verwachten?
U kunt zich aanmelden via mail info@swsl.nl. Daarna wordt er contact met u opgenomen door een medewerker van Welzijn Lansingerland. Zij koppelt U aan een vrijwilliger. U kunt zich ook telefonisch aanmelden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bij Welzijn Lansingerland,  telefoon 010 522 55 45

Kosten
Per keer betaalt u € 2,00 aan de vrijwilliger.
Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen van € 20,00 voor 12 keer boodschappen halen.